Ferske norske skalldyr og freshe dråper fra Østerrike - fredag

Arrangementsinformasjon
Default file 1501595144

I anledning Bergen Vinfest dekker Pievino og Boha opp langbord og legger til rette for en sosial og hyggelig mat- og vinopplevelse! Vi serverer det beste av norske skalldyr, sammen med nydelige hvitviner fra Weingut Stadt Krems og Stift Göttweig fra Østerrike. Representant fra vinhusene, Frans-Josef Gansberger, vil være tilstede og fortelle oss om det vi får i glasset. 

Etter måltidet åpner vi vinbar! Her blir et stort utvalg av klassiske viner fra hele verden tilgjengelig på glass.

MENY

Vi starter med hummerbisque og aperitiff.

Deretter får vi tre retter av verdens beste skalldyr, både norsk hummer, taskekrabbe og kongekrabbe!

I glassene vil vi skjenke tre strålende viner fra Weingut Stadt Krems:

- Grüner Veltliner Kremstal ’16
- Grüner Veltliner Weinzierlberg ’14
- Riesling Steinterrassen ’15
 

Videre følger den klassiske retten bouillabaisse, med en liten vri hvor vi fyller den med norske skjell.

Gryten serveres med en flott riesling fra Stift Göttweig:

- Riesling Silberbichl ’15

Avslutningsvis får vi sjokolademoussekake med bringebærsorbet.

Kaffe og te etter behag.

PRIS

Skalldyrmiddag med vinpakke og kaffe: kroner 1100,-

eller 

Skalldyrmiddag med juicepakke og kaffe: kroner 900,-
(4 ulike eplemost fra Balholm: eple & blåbær, eple & bringebær, eple & pære og eple & kirsebær)

VELKOMMEN!


bergenvinfest
boharestaurant
pievino
sjømat

Restriksjoner

Aldersgrense 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.